Hírek

Home / Hírek
Bemutató órák

Bemutató órák

Egyéb
        Miért érdemes elmenni egy-egy  bemutató órákra? Szülőként mindenki számára fontos, hogy gyermekének olyan lehetőséget, elfoglaltságot biztosítson, ami a gyermek szellemi vagy fizikai fejlődését segíti. (tovább…)
Read More
Táborok

Táborok

Egyéb
        4 heti táborunkban közel 100 táborozó gyermek ismerkedett meg a robotika, programozás, videószerkesztés alapjaival. És még nincs vége jövő héten a játékos kedvű gamerek és alsós robotika csoport foglalja el a sulit. (tovább…)
Read More
Gyereknapi robotozás

Gyereknapi robotozás

Egyéb
        Szeretettel várunk mindenkit 2019. június 25-én a budakalászi Kós Károly Művelődési Házban megrendezett "Játékos Gyereknapján". Kapunyitás 13:30-kor. (tovább…)
Read More
Programozás gyerekkorban?

Programozás gyerekkorban?

hírek
  Miért is jó ha a gyerekek már kicsi korban kezdik a programozást?     Elsajátítják az algoritmikus gondolkodást, ami számos előnnyel jár, megtanulnak logikusan gondolkodni, fejlődik a problémamegoldó képességük, jobban átlátnak egy-egy folyamatot így még az iskolai eredményeik is javulhatnak. Lehetőséget ad a kreativitásnak, programozás és robotika közben a gyerekek alkotnak. Egy-egy feladatot több megközelítésből is megvalósíthatnak, saját ötletük és elképzelésük is megvalósításra kerülhet. Nem csak felhasználói, hanem alkotói is lesznek digitális környezetüknek. (tovább…)
Read More