Programozás kicsiknek és nagyoknak!

Az informatika rohamos fejlődése a XXI. században az egész társadalmat gyökeresen átalakítja.

A mindennapokban felmerülő problémák gyakran könnyebben, gyorsabban és pontosabban oldhatók meg informatikai eszközökkel, mint a hagyományosakkal. Ehhez azonban tisztában kell lenni az alapvető általános alkalmazásokkal, funkcióikkal, az azokhoz tartozó informatikai eszközökkel és módszerekkel.

Ebben az állandóan változó világban csak az érezheti otthon magát, aki érti a változásokat, és tudja kezelni azokat. Hisszük, hogy a siker záloga a digitális írástudás, és az infokommunikációs technikák tudatos használata, a digitális kompetenciák fejlesztése.

A programozás lehet a XXI. század írástudása. Aki érti a számítógépek nyelvét, tud algoritmikusan gondolkodni, hatékonyabb, sikeresebb lehet. Ráadásul a programozás izgalmas, kreatív, szórakoztató foglakozás is.

Célunk, hogy minden korosztály elsajátíthassa a digitális írás- és olvasástudás képességét. Kiscsoportos, interaktív, gyakorlatorientált kurzusaink tananyagait azzal a szemlélettel alakítottuk ki, hogy tanulni szórakoztató módon is lehessen. Képzéseink a tárgyi ismeretek megszerzésén túl számos olyan alapkészséget is fejlesztenek, amelyek a gyorsan változó világban az élet minden területén hasznosak lehetnek.

Dr. Code programozó és élménykurzusainkat az 5 – 19 éves korosztálynak ajánljuk, akik nemcsak felhasználói,
de formálói is szeretnének lenni a digitális világnak.

 

CSAPATUNK

VEZETŐK

Rékasi Éva

Ügyvezető

+36 70 6316 210
obuda@ drcode.hu

Kravecz Andrea

Ügyvezető

+36 20 9757 819
obuda@ drcode.hu

OKTATÓINK

 

Oktatóink komoly jártassággal bírnak az egyes szakterületeken, és a tudás élményszerű átadását illetően ugyanolyan elkötelezettek, mint az alapítók maguk.

 

Lendvai József

oktató

Szikora Marcell

oktató

Völgyes Viktor

oktató

Kovács-Hegedűs András

oktató

Pavló Gergely

oktató

Pethő Áron

oktató

Molnár András

oktató

Bedő Erik

oktató