ISKOLÁBAN ELÉRHETŐ KURZUSOK

LEGO® WEDO

Lego® figurák építése és programozása.
finommotorika, kiscsoportos képzés
/1-4. osztály/

SCRATCH

Programozási alapok, blokk alapon.
Algoritmikus gondolkodás.
/4-8. osztály/

LEGO® EV3​

Lego® robotok építése és programozása. Ismerkedés a mérnöki programnyelvvel. Kezdő,11 éves kortól

Dr. Code - Lego® WeDo robotika alapok

A kurzus célja a LEGO oktatási készlet segítségével megismertetni a gyerekeket  programozás és a robotika alapjaival. A WeDo robotokhoz tartozó szoftver ikon-alapú, nem használ írott szöveget, csak piktogramokat, amiket a gyerekek könnyedén megértenek. Egyénileg és párosával is dolgozunk, segítve a későbbi projekt munkákat. 

Dr. Code - Scratch programozó kurzusok kezdőknek és haladóknak

A Scratch programozó kurzus tökéletes bevezetés a “valódi” programozás világába. Ezt a vizuális programozási környezetet világszerte használják a programozás alapjainak oktatására, segítségével élvezetesen és játékosan megy a tanulás. A kurzus folyamán a gyerekek megtanulják, hogy hogyan kell algoritmusokat létrehozni, valamint megismerkednek a programozásban is ismert alapfogalmakkal, 4-8. osztály.

Dr. Code - Lego® Mindstorms EV3 Robotika kurzus haladóknak

A robotika kurzusunkon a gyerekek megismerkednek a Lego® EV3 Robot által kínált lehetőségekkel, és a robotika alapjaival. A Lego® és az National Instruments által kifejlesztett vizuális programozói környezet könnyen tanulható a gyerekek által, így játékosan tanulják meg, hogyan használni a szenzorokat, és hogyan kell leprogramozni egy robot mozgatását. Tematikánk nagyban fejleszti a gyerekek probléma megoldási képességégét, és ösztönzi a kreatív gondolkodást. 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Órák hetente egyszer vannak,  WeDo és Scratch 60 perc, EV3 90 perc, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként az iskolaidőn túl kezdődnek.

ÁRAK

A kurzus díja havi WeDo és Scratch 12.000 Ft/hó EV3 13.000 Ft/hó . 
Testvér kedvezmény: 10% – minden testvérre érvényesíthet